Supraveghere video

SISTEME DE SUPRAVEGHERE VIDEO

ATZ ofera servicii pentru instalare camere de supraveghere, service, sisteme de securitate si mentenanta.

Camere de supraveghere exterior cu iluminator infrarosu pentru exterior, cu led-uri si grad de protectie IP66, pentru supreveghere video pe timp de noapte sau zone intunecate. Echipate cu doi sensori CCD sau CMOS unul color si unul de inalta rezolutie alb negru pentru vizualizare pe timpul noptii sau in variante cu un singur CCD sau CMOS si cunoscute sub numele de camere de supraveghere DAY&NIGHT si destinate pentru camere supraveghere video de exterior dar si pentru sistemele de supraveghere de interior.

ATEZET importa gama completa de camere de exterior CVBS , ANALOG HD (AHD),  HDCVI sau HDTVI pe CCD Sony , APTIMA sau Omnivision si camere mobile PTZ cu zoom motorizat. Camerele de supraveghere video importate de ATEZET dispun de led-uri cu infrarosu incorporate pentru a putea inregistra imagini si pe timpul noptii.

Alte functii pe care le puteti gasii la camerele de supraveghere din oferta ATEZET sunt WDR – pentru compensarea zonelor cu contrast puternic, BLC pentru a compensa atunci cand intra foarte multa lumina direct in lentila, functii de reducere a zgomotului de imagine. Pe langa acesta toate camerele sunt protejate antivandal si sunt rezistente la ploaie si alte intemperii.

Camere de supraveghere profesionale la preturi foarte bune gasiti doar in magazinul online ATEZET . Camere supraveghere video pentru sisteme profesionale pe cele mai noi tehnologii de supraveghere video. Cele mai importante echipamente de supraveghere foloseste camere supraveghere video.