Interfonie / Videointerfonie

Sisteme de interfonie si videointerfonie - Sistemele de videointerfon cu monitoare de 7 toli cablate sau wireless iti fac viata mai usoara.

Poti comanda deschiderea portii direct din locuinta fara sa te mai deplasezi la poarta. Calitatea deosebita face ca aceste sisteme de videointerfonie sa fie durabile in timp. In magazinul nostru puteti gasi interfon si video interfon wireless foarte utile acolo unde s-a omis realizarea cablarii pentru interfonvideointerfon sau pur si simplu nu se doreste cablarea. 

Interfoane audio pentru rezidential.

Sisteme de interfonie cu un singur post sau doua posturi pentru resedinta ta. Cu ajutorul acestor interfoane iti poti imbunatatii viata, poti comunica cu vizitatorii si sa le deschidme usa de la intrare daca dorim acest lucru cu ajutorul unei yale electromagnetice montate pe postul de exterior al interfonului. Video interfon rezidential color, doar la ATEZET gasiti cea mai variat agama de videointerfoane color cu un post de interior sau mai multe. Calitate exceptionala pentru sistemele importate de ATEZET. Sisteme de videointerfonie inteligente cu functie de sistem de alarma si supraveghere video incorporat.