Control acces & pontaj

Daca business-ul tau inca nu foloseste un sistem de control acces si pontaj e momentul sa iei in considerare avantajele unei astfel de investitii. Primul lucru la care te-ai gandit, la care multa lume se gandeste este securitatea oferita, limitand accesul persoanelor straine sau neautorizate in cladire. Probabil nu crezi ca ai nevoie de asa ceva, probabil crezi ca paznicul de la intrare e de ajuns, insa nu este. Uite avantajele unui sistem de control acces:

Pentru securitate

Sistemele de control acces nu sunt doar un impediment de a intra in cladire, sunt in acelasi timp si un mod de a stii mereu cine intra in cladire, la ce ora si pentru cat timp. Fie ca vorbim de clienti, clienti, vizitatori sau angajati, aceasta modalitatea de monitorizare ofera informatii importante pentru business-ul tau, informatii care iti permit sa pastrezi o securitate desavarsita. 

Pentru afacere

Fie ca ai o afacere mica cu doar cativa angajati sau o afacere mare cu zeci de angajati, un sistem de control acces si pontaj iti permite sa administrezi timpul lucrat mult mai usor. In primul rand automatizeaza intreg procesul, toate orele lucrate a fiecarui angajat se cuantifica mult mai usor, si nu pot sa existe neintelegeri pentru ca totul este marcat clar si precis. In acelasi timp productivitatea este in crestere, nu mai trebuie sa se piarda ore in sir pentru adunarea orelor la sfarsit de luna pentru fiecare angajat in parte, acest lucru se intampla automat.

Pentru angajati 

Chiar daca sistemul de control acces pare o a fi de partea angajatorului, creeand noi constrangeri pentru angajati, acestia au partea lor de avantaje. Orele lucrate nu mai sunt tinute in evidenta doar de angajator, ci de sistemul in sine, astfel nu pot exista neintelegeri legate de numarul lor. Mai mult, toate orele suplimentare sunt monitorizate si intra in numarul total de ore lucrate. 

Sistemele de control acces sunt folosite de generatii pentru afaceri, pentru securitate, profesionalism si un mod mult mai usor de a monitoriza angajatii si toate persoanele care intra in cladire. De ce e momentul sa ai un sistem de control acces? Pentru ca vei castiga de pe urma lui, in eficienta, in timp si in bani.