Casa inteligenta

Casa inteligenta este spatiul—fie el locuinta, birou, casa de vacanta—care utilizează tehnologii moderne pentru automatizarea sistemelor si a aparatelor aflate în acesta. O casa inteligenta va asigura confort, securitate si siguranta.

CASA INTELIGENTA nu mai este demult un concept futurist, pe care il poti vedea doar in filme. Este o solutie pragmatica, prezenta deja in mii de case in toata lumea, iar industria echipamentelor de automatizari este mai mult decat pregatita sa iti realizeze orice dorinta legata de controlul asupra casei tale. Daca functionalitatea instalatiilor dintr-o casa este controlata prin scenarii predefinite sau daca toate subsistemele (control iluminat, control temperaturi, sonorizare ambientala, alarmare la incendiu si efractie, irigatii si degivrare etc.) sunt integrate intr-un singur sistem si pot fi controlate printr-o interfata grafica facila si comoda proprietarului sau daca, sunt anticipate anumite nevoi ale ocupantilor casei si sunt rezolvate automat, putem spune ca avem o CASA INTELIGENTA.

Te invitam sa consulti paginile site-ului, pentru a te familiariza cu conceptul de inteligenta aplicata casei in care locuiesti sau urmeaza sa locuiesti.