Automatizari

Noul sistem de automatizare, a casei, de la ATEZET, este evolutia sistemului cunoscut ca smart-house, un sistem care creeaza confortul necesar pentru dumneavoastra si cei dragi. Acest sistem combina doua elemente importante: confortul si economisirea energiei, folosind tehnologia de varf.  

Automatizarea ofera posibilitatea de a monitoriza consumul, oferind diagrame a energiei consumate, atat pe ziua in curs ,cat si pe lunile sau chiar anii trecuti. Toate aceste date  sunt usor accesibile cu ajutorul telefoanelor inteligente, PC-urilor sau tabletelor. Un mare avantaj este faptul ca, sistemul poate fi proiectat si cu dispozitive fara fir (wireless), in cazul in care nu este posibila montarea cablurilor sau nu se doresc.

Sistemul automatizat permite pornirea și oprirea consumatorilor (iluminat, aparatura electrocasnică), controlul jaluzelelor, al temperaturii, setarea unor scenarii pentru programarea consumului de energie în funcție de anumite situatii zilnice (spre exemplu, „Plecare de acasa”, „Sosire acasa”, „Privit la televizor”, „Panica” etc.), integrarea sau interconectarea cu sistemul de alarma.

Un avantaj al automatizarilor este flexibilitatea, putand fi upgradata pentru construirea unor solutii mai complexe, perfect adaptate nevoilor specifice ale fiecarui client. De asemenea, poate fi integrat controlul aparaturii audio-video sau al celei de aer condiționat. Un alt avantaj major pe care îl prezinta aceasta solutie preconfigurata consta in faptul ca proiectul este clar si simplu de realizat, fara riscuri de greseli la cablare.