Prezentare

Cine suntem noi

ATEZET a luat fiinta in anul 2008, numara in prezent 8 angajati, formand o echipa de experti care ofera profesionalism, calitate si seriozitate. Ca urmare a stranselor si permanentelor legaturi directe cu firmele producatoare de renume, avem competenta sa realizam proiectarea, instalarea si service-ul diferitelor sisteme de securitate si curenti slabi, cu solutii de la cele mai simple pana la cele mai complexe, care necesita inalta competenta profesionala si calitate, raspunzand la cele mai exigente solicitari ale beneficiarilor.
Misiunea ATEZET este de a asigura un pachet integrat de produse si servicii de calitate in conformitate cu cerintele si nevoile clientilor.

ATEZET ofera clientilor sai servicii de:

Proiectare

ATEZET este una dintre cele mai dinamice companie din comertul online cu sisteme de securitate, care are ca principal scop acela de a oferi clientilor cele mai noi tehnologii si solutii de securitate la o calitate ridicata si la un pret corect. 

Firma noastra detine specialisti in:

 – Proiectare;
 – Consultanta avizare;
 – Selectare executant.

Instalare

Tehnicienii vor instala toate camerele de supraveghere, sursele de alimentare, cablurile si DVR-urile conform proiectului astfel incat intregul sistem sa fie functional si accesibil de catre personalul ce asigura paza cladirii ori de catre manageri direct pe telefoanele mobile. Toate sistemele se vor putea vizualiza live pe telefoane, tablete si computere prin tunel securizat cu locatia dumneavoastra. Sistemele se configureaza pentru fiecare locatie in parte, nu exista un standard chiar daca foarte multi furnizori online vand camere la pachet, la oferta, pentru marirea vanzarilor. Legal orice sistem de supraveghere video trebuie sa respecte proiectul si analiza de risc. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

SERVICE SI INTRETINERE

Garantia produselor achizitionate din magazinul ATEZET este de 12, 24 sau 36 de luni, in functie de produsul achizitionat. Toate produsele achizitionate de pe site-ul nostru vor fi insotite de certificatul de garantie comerciala.

Pe langa garantia comerciala, magazinul nostru ofera pentru toate produsele achizitionate garantia legala de conformitate,conform legislatiei in vigoare.

Termenul de garantie decurge de la data emiterii facturii. Cumparatorului i se garanteaza ca in cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul va fi reparat gratuit sau inlocuit, dupa caz, la sediul firmei noastre in termen de maxim 15 zile calendaristice.

Conditiile de garantie precum și procedura in cazul defectiunii unui produs sunt detaliate in Certificatul de garantie.

CUI NE ADRESAM

Tuturor celor care isi doresc siguranta si apreciaza confortul.

DE CE SA NE ALEGETI PE NOI

Economisiti timp si bani – executam o gama larga de lucrari, pentru a va oferi siguranta si confortul dorite.
Echipamente performante, fiabile si cu design placut.
Echipa calificata.
Suport tehnic non-stop.
Firma licentiata, personal autorizat.
Conditii de plata avantajoase.

Firma noastra va ofera siguranta si confort. Sistemele si echipamentele noastre va va face viata mai usoara. In prezent compania noastra este una dintre cele mai apreciate companii de pe piata. Credem ca aceasta se datoreaza faptului ca intotdeauna am fost prompti si nu in ultimul rand, seriosi, fata de clientii nostri. Instalam cu profesionalism echipamente de calitate si asiguram asistenta tehnica.